Rekreativni tenis

Kako je tenis zbog velikih mogućnosti igranja kroz „cijeli život“ dobio laskavu titulu jednog od najpopularnijih sportova za svaku dob, trudimo se osigurati maksimalan broj termina za potrebe rekreacije.

Zbog toga odvojeno tretiramo kategorije rekreativaca koji se prvi put susreću s tenisom i onih koji se tenisom bave duže vrijeme.

Program rekreativnog tenisa obuhvaća svakako tenis školu za početnike. Tagođer osiguravamo rekete dok si sami ili uz našu pomoć ne pronađete najbolje rješenje.

Naprednijima također nudimo  besplatno savjetovanje i razgovor gdje mogu dogovoriti  trening koji će im pomoći da unaprijede i poprave svoju igru.

Nadalje, organizacijom rekreativnih liga, turnira, međuklupskih i drugih natjecanja za naprednije, trudimo se poticati i razvijati dobre sportske i međuljudske odnose, sportska druženja koja su osnova za suradnju i aktivnosti na razvoju športa. Pomažemo u pronalasku "sparing" partnera te u pravilnom i adekvatnom izboru teniske opreme.

Također smo razvili programe za kompanije koje žele osigurati svojim djelatnicima kvalitetnu rekreaciju i ugodnu sredinu za druženja.